tomt..

Känns så tomt..
Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet verkligen inte




Förlåt mig..


Jul igen

Japp den här veckan måste varit den roligaste på länge :) Har haft sjukt kul tack för att ni gör mitt liv roligt!

Idag är det ju då även julafton igen usch.. Men i år blir den annorlunda! Är på väg till mormor snart o ska käka sen träffa syrran en snabbis sen blir hem o förbereda festandet :D hihi kuuuul..

Skulle även vilja säga att jag saknar min farfar som gick bort denna dag för två år sedan ! Tack farfar för allt du gjort för mig o hoppas du har det bra du fick ju iallafall dö den dagen Jesus föddes!





All i want for christmas is you !




Nehe så god jul på er alla så syns vi ute antingen idag eller imorn ;)

Helgen..

Helgen har varit så jävla rolig :DHade verkligen längtat efter det här länge o jag blev inte alls besviken:)

I fredas va jag o Ebba hos Isabelle i Nkpg som fyllde år :) Min lilla tjej är stor nu! Iallafall jag Madde, Ebba o Therese åkte dit sen åkte vi hem lite senare på kvällen, tog en sväng på stan o träffade upp lite folk :) sen vare bara att gå hem o förbereda sig för Ängelholm på lördan:D det va skitkul tog första ölen  vid halv tio sen va det bara att rulla på ! Det ska vi göra om !



Idag händer inte mycket bara kollat på tv o pluggat lite.Nu blir det snart csi o criminal minds;)







En måndag som denna !

Jaa så är det , inte särskilt kul på måndagar...

Kollade nyss på statistiken på hur många det är som läser min blogg och det är ju uppenbarligen många och jag kan inte sluta tänka på vilka dessa människor är egentligen.. Mmm. Lite intressant faktiskt hihi.

Min helg har väl inte direkt varit mycket intressantare än andras jobbade i fredas på julkonserten i Cloetta.. Va riktigt kul gick skit bra!  Sen skulle jag ta en öl på 55an men gick lite längre än så slutade att jag somnade runt 6 på morgonen. i lördas va jag dock bakfull men lyckades ta mig hem till Zandra där jag skulle permanenta håret som dock vart jävligt lyckat ! Tack Zandra ! Och så käkade vi lite mat o drack vin stack senare in till stan drack en smirnoff och som senare slutade väldigt bra :) Igår gjorde jag inte mkt satt hemma hela dagen o muppade mig med tvn!

Idag vare skola som faktiskt gick bättre än väntat. Lisa fick ett samtal igår från dom vi gjorde vårat projektarbete för och dom ville att vi skulle ordna ett julbord åt dom vilket skulle vara skitkul:) Så jag hoppas vi gör det, det är inte riktigt bestämt än.
Just nu kollar jag på Boston tea party väldigt roligt! Sex är dagens ämne och vi får väl se vad dom har för åsikter om det ;).


Ville bara skriva en liten text om min lilla Ebba eftersom hon kanske lämnar mig ensam i den här hemska världen snart.
Jag tror verkligen på dig och att det här kommer funka, jag vet att du har lite tvivel men som sagt du är bäst, du är en lugnt o skön människa precis som du fick höra i helgen av en viss oväntad person;). Den här gången klarar du det ! Pöss på dig gullet o ge inte upp!


RSS 2.0