8 mars

Du söker någon till en viss uppgift. Det är kanske så att du letar efter den perfekta personen för ett visst jobb eller kanske en ny relation. Det här blir inte svårt när du har hittat rätt person. Om resultatet inte blir bra, är det en fingervisning till dig att du får fortsätta att leta. Du förtjänar verkligen att få hjälp av naturen i det här sökandet.

Va fan ska det där betyda?


Idag gick jag upp o hjälpte till med barnen för första gången.. Gjorde inte så mkt men men satte mig i soffan för att läsa efter en stund somna jag vilket jag inte ville att jag skulle göra, fan också...

Snart så blir det o följa med Sean till det andra huset o måla, målade lite för första gången i fredags hann bara med en dörrkarm men men fy fan vad jag äger :D Man kanske borde satsa på det nu:P Så nu vet du mamma att jag kan måla hallen o rädda oss från den där hemska gula färgen usch !!!

För övrigt händer det inte mkt mamma kommer ju snart :D jippie.. Då får hon känna på det härliga vädret, idag är det sol men lite blåst. Själv sitter man ju inne o fryser för fransmän är ju så korkade att dom inte använder isolering till deras hus så man fryser ju för fan ihjäl.. vilka nötter!!
Annars så har jag inget mer att klaga över när det gäller fransmän för tillfället iallafall..

Snygg bild kommer upp sen vi va i Poitier..

,

RSS 2.0