..

Det är jobbigt o det blir bara ännu mer jobbigare..


Heldag..

Japp.. Igår va det heldag med alkoholen:) Det är det vi gillar! 
Det kan ju inte blir bättre det är lördag,lönehelg och hockey! Hade jävligt kul började ta vid ett o sen va det bara o rulla på !
Tråkigt med hockeyn dock men det fixar vi. Nu är det lov o tälje väntar på oss på torsdag ! Det kommer bli finemang, vilket jävla radarpar asså!



saknar.

Seems like it was yesterday
When I saw your face
You told me how proud you were.

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done.

There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there.

Some days I feel broke inside
But I won't admit
Sometimes I just wanna hide
'Cause it's you I miss
And it's so hard to say goodbye
When it comes to this.

Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back.

If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you
Since you've been away.

Det är fortfarande svårt att acceptera även fast det gått snart två år. Jag saknar dig så mycket och klandrar fortfarande mig själv för att jag aldrig va där hos dig när du behövde din familj som mest. Den julaftonsmorgonen är nog den värsta i hela mitt liv, att jag prioriterade andra saker istället för att vara hos dig som alltid tagit hand om mig, lärt mig allt jag kan kommer jag alltid ångra och aldrig glömma. Om jag bara kunde fått träffa dig en gång till så skulle jag aldrig släppa taget om dig. Förlåt....

24/12 06


Livet är en dans.

Jaa som sagt då var det tisdag igen o för en vecka sen va jag på väg till Prag ungefär vid den här tiden.. va en trevlig resa för övrigt o eftersom jag inte har så mycket att göra just nu så sätter jag in lite bilder..









Ja idag händer det inte så mycket.. Ska till skolan snart o ha ett litet möte med min projektledare. Sen är det hem kanske träna sen sitta i min ensamhet eftersom mamma jobabr natt haha så himla tråkigt..
Ne nu kanske det blir lite förhäxad o sen skolan !


Prag

Va jävligt roligt.. Det blev strippclubbar, efterfester , öl och mycket mera ! Idag när man har hunnit lugna ner sig så är man rätt sliten men det är det värt . Tar nog inte lång tid förens man är tillbaks igen !

Bilder kommer lite senare ..







Är så himla trött på detta.. Samma visa varenda gång, alla ger samma förklaring som nu börjar låta för mej som en bortförklaring för något annat..

Men denna gången vart jag faktiskt rätt ledsen.

weeeeeeeeeeeeeeeeeeei

Nu är Mysan glad , har aldrig gått så himla bra för mig som det gör nu :D Har nu fått ett nytt jobb och ett annat arbetstillfälle på mantorps travbana:D . Jag bara känner hur pengarna strömmar in! Och så blire Prag på tisdag wohow kan inte bli bättre! Så nu har jag fått extrajobb på Scandic city för att dom vill ha mej :D Sen jobbar jag på Cloetta och ska jobba på Mantorp.Jag är så himla glad just nu!

Så nu i veckan blir det lite körigt. Igår jobbade jag först och sen träffade jag Lovisa och Ebba på Platå. Det va kul men på hemresan förstod jag inte riktigt vad dom sände:S Idag ska jag se på film med Albin Lovisa och Ebba. Det kommer bli kul! Imorn jobbar jag på scandic på söndag ska jag packa ,på måndag ska jag jobba i mantorp och så på tisdag åker vi!






RSS 2.0