Sjuk vecka..

Jaa denna vecka har jag varit med om allt möjligt haha .. Har ju inte direkt varit lugnt o jag som tänkte att nu när jag kommer att börja jobba varje kväll så kommer det bli lugnare i mitt lilla liv men nee då.. haha blev inte mkt bättre men kul har jag fan i mej haft :) Har börjat praktisera på bishop nu o det är askul :) trivs så jävla bra där och det är så himla härligt folk som jobbar där :)
Just nu så ska jag väl sova normalt för första gången på evigheter känns det som.. Har mått så himla dåligt idag så det kommer bli skönt o imorgon är det en lugnt dag får vi väl hoppas på iallafall :)


jag är så ledsen på dig just nu.. det känns som om att det kvittar vad jag gör för jag räcker inte till o det kvittar det du sa till mig senast för det va ju på fyllan så jag vet inte hur jag ska reagera på det för varje gång jag ser dig eller träffar dig gör du mig så glad men en sekund senare så jävla ledsen.. jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga..
jag önskar bara att du ville ha mig o att jag kunde räcka till för dig..

tjohoo...

Jaa igår va en riktigt rolig kväll ! har nog inte haft så trevligt på riktigt länge :)  Va dock lite oväntat haha :D Hoppas det inte kommer upp några fula bilder ifrån våran snygga dans igår asså  haha eller hur natty :P

Va äckligt trött imorse när jag gick upp och hade även lite huvudvärk :P men jag tog mig till skolan ändå o det va en riktig slapp dag :) Sen gick jag hem för att sova men nee för då bankar någon på dörren , jag blev skit rädd men så va det bara Mia som stod där o sa hallå vad gör du ? haha jävla mupp :D

Sen nu kom jag precis hem efter min första dag på praktiken på Strandgatan 2 :) jäävligt kul måste jag säga :) ser fram emot att vara där nu fredag lördag.. Så det blir ingen utgång för mig iallafall i helgen :P men som tur är så ska ju mina pinglor komma dit på lördag så kan jag servera dom maaassor med öl o drinkar :D (Om jag nu lärt mig nån ) hehe..

Ajja ska väl ta mig en kall nu o se vad som händer antagligen sömn :)

Pöss på er allihopa!


Tisdag..

Är så sjukt besviken just nu.. Men jag vet inte vad jag ska göra!





Äckligt tråkig dag för övrigt. Men natten däremot va rätt rolig haha :) Loviza kan verkligen skrämma upp mig!
Speciellt när hon ringer halvtolv på natten o säger att man har ett spöke hemma hos sig haha.... Fy fan va rädd jag blev.. Så vi möttes upp halv vägs gick hem till henne o drack oss fulla :D riktigt kul..

horoskop

Att ha någon som vakar över dig kan kanske kännas romantiskt. Men det är känslan av självständighet som gör livet riktigt underbart. För länge sen bestämde du dig för att styra ditt liv tillsammans med universums krafter i stället för att luta dig mot en person, ett företag eller myndigheter. Nu bekräftar du det beslutet med dina handlingar.

Japp där har ni svaret

bättre dag :)

Jaa gårdagen va väl inte mycket att ha .. Men idag är en ny dag o en bättre sådan med ! Är på så mycket bättre humör!!!

Idag försov jag mig fem minuter så det va att kuta upp till arbetsförmedlingen där vi skulle på någon föreläsning. My kom sist som hon alltid gör.. Sen när det va klart fick jag reda på att vi inte hade några mer lektioner denna dag så det va bara att gå hem tills jag fick reda på att min kära studentmössa låg o vänta på mig på skolan:D YES äntligen !! hihi den är såå fin , mitt champagneglas var också fint speciellt när det va mitt namn på haha :D

Så just nu sitter jag här framför min kära dator o camar med min london ebba :) haha jävligt intressanta samtal vi har..

o det är ju klart när man sitter här o skriver om vilken bra dag man har så ska ju såklart mobilen börja cp:a sig !!!!!!!!
Blir galen varenda mobil jag har blir ju helt jävla koko efter ett tag , jag har nog fan den där ökända mobilförbannelsen !!!

Nee nu för att bli på bättre tankar så kan jag ju tänka på att jag ska klippa mig idag :) det blir kul och det är så jävla skönt ! hihi.. Ne nu ska jag ringa till tre o skälla ut dom !


bye bye

ingen bra dag...

Har en jävligt dålig morgon just nu.. Jag vet inte hur jag ska använda rätt ord för att beskriva hur jag känner just nu.
Det är helt enkelt bara skit..




Jaa.. Jag är inte smal iallafall


Allting bara sjunker...


RSS 2.0